Як приготувати підливку до гречки?
- Цибулину та моркву очистити.
- На сковороді розігріти 3 столові ложки соняшникової олії ТМ «Алейка».
- Обсмажити 1-2 хвилини дрібно нашатковану цибулю.
- Моркву натерти на тертці.
- Додати моркву та цибулю, готувати, помішуючи на середньому вогні 3-4 хвилини.
- 4 помідори натерти на тертці у миску.
Збережена копія
Як зробити підливу для гречки?
КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
- Крок 1. …
- Стручки солодкого перцю вимийте та обсушіть. …
- У сковороді нагрійте олію. …
- Часник для підливи очистіть та пропустіть через прес. …
- Вміст сковороди пробийте занурювальним блендером. …
- Вийшла підливу розподіліть по тарілках із гарячими макаронними виробами та перемішайте.