Ковбаса, приготована з натурального м'яса, має всі корисні властивості м'яса. Вона – важливе джерело повноцінних білків у харчовому раціоні людини. Білки м'яса містять також велику кількість незамінних амінокислот.
Що буде якщо не їсти ковбасу?
Аналітики дійшли висновку, що в середньому стейки та відбивні слід обкласти податком у 20%, а ковбасу та бекон – у 110% від їхньої вартості. У результаті у світі зменшиться кількість випадків серцево-судинних захворювань, раку, інсульту та діабету, а загальна кількість смертей на рік знизиться на 220 тисяч.
Скільки на день можна їсти ковбаси?
Дієтологи не рекомендують вживати щодня понад 50 грам ковбаситому що це збільшує ризик розвитку колоректального раку. Про це повідомляє дієтолог-ендокринолог Наталія Фадєєва із посиланням на дослідження Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).