Як готувати пшоняну правильно пшоняну кашу

Фахівці розкривають секрети  » Поради для дому »  Як готувати пшоняну правильно пшоняну кашу
0 Comments

Як зварити правильно пшоняну кашу?

Як варити пшеничну кашу на плиті Всипте крупу в каструлю і залийте холодною водою чи молоком. Якщо готуєте кашу на суміші, то спочатку влийте воду – молоко знадобиться пізніше. Помішуючи, доведіть рідину до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого та варіть 20–30 хвилин до загусання.

Скільки води на 1 склянку пшона?

Скільки води взяти Найчастіше на 1 склянку пшона беруть 3 склянки рідини. У такому разі каша виходить не сильно розвареною, але й не розсипчастою. Для розсипчастої страви на 1 склянку пшона знадобиться 2 склянки води, а для більш в'язкої – 4 склянки. Збережена копія