Як правильно точити кухонні ножі вдома

Фахівці розкривають секрети  » Поради для дому »  Як правильно точити кухонні ножі вдома
0 Comments

Чим краще точити кухонні ножі?

Точильні бруски

  • Алмазні. …
  • Японські водні камені. …
  • Керамічні. …
  • Натуральні частіше всього дрібнозернисті, тому придатні для шліфування, а штучні виконуються з різними показниками, які можуть відрізнятися на сторонах виробу.

Збережена копія

Який має бути кут заточування кухонних ножів?

Дуже важливо точити ножі під кутом, рекомендованим виробником кожного ножа. Європейські ножі слід точити плавними рухами під кутом 20 градусів, а ось з японськими не можна перестаратися – під кутом 10-15 градусів. Збережена копія