Як правильно відварити нут для гарніру

Фахівці розкривають секрети  » Поради для дому »  Як правильно відварити нут для гарніру
0 Comments

Як варити нут правильно?

Викладіть нут в каструлю і залийте холодною водою, щоб її рівень був на кілька сантиметрів вищий за боби. Доведіть до кипіння та варіть нут 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою та залиште на 1 годину. Злийте рідину і промийте нут під проточною водою. Збережена копія

Чи потрібно замочувати нут перед приготуванням?

Замочувати нут слід (як і інші) бобові надовго – на 8-12 годин, а краще на всю ніч. Якщо виходить, за 4-5 годин можна злити воду. Злийте воду і промийте нут під проточною водою. Тепер можна варити.