Як оформити м'ясну тарілку?
У Росії до м'ясної тарілці Зазвичай подається хліб.
- До паштету найкраще підходить багет. …
- До м'якої нарізки – сільський коровай: його нарізають на скибочки середньої товщини.
- До сала – житній чи бородинський хліб, також нарізаний.
- В цілому тарілку добре доповнять крекери із сіллю, гриссіні, хрусткі палички.
Які бувають нарізки на стіл?
Асорті (нарізки) на святковому столі
- Сирна нарізка – закуска для гурманів Сирна нарізка є найвишуканішою з усіх видів святкової нарізки. …
- М'ясна тарілка.
- Рибне асорті …
- Асорті із солінь.
- Овочева нарізка …
- Фруктова нарізка …
- Хлібне асорті.
- Асорті з вершкового масла