Що робити, коли варення заплесніло

Фахівці розкривають секрети  » Поради для дому »  Що робити, коли варення заплесніло
0 Comments

Тому запліснявілі варення, хліб, овочі, фрукти або горіхи марно намагатися знешкодити в мікрохвильовій печі або духовці. Як би не було їх шкода, краще їх позбутися. Якщо ви з необережності з'їли запліснявілий продукт, негайно проведіть дезінтоксикацію організму.

Що можна зробити з варенням на якому з'явилася пліснява?

Також уражене цвіллю варення можна прокип'ятити – висока температура вб'є грибки. Видаліть цвіль ложкою, коли запаху та смаку її не буде – перелийте варення в сотейник. Додайте цукор (200 г на 1 л варення) і проваріть до появи пінки. Пінку треба зняти і викинути, а варення з'їсти якнайшвидше. Збережена копія

Чи можна їсти варення на якому з'явилася пліснява?

Фахівці радять утилізувати зіпсовані продукти, уражені цвіллю. Хліб, випічку варення, джем, мармелад чи інші закрутки та засолювання, покриті пліснявою, потрібно просто викинути..