Як смачно підсмажити кабачки?
Кабачки наріжте невеликими шматочками, трохи посоліть і залиште на 10-15 хвилин|мінути|. Після цього промокніть паперовими рушниками і обваляйте в борошні. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте кабачки до золотистої скоринки, приблизно за 2-3 хвилини з кожного боку. Збережена копія
Чи можна їсти смажені кабачки?
Посмажити кабачок можна дуже просто – промити овоч, нарізати кружальцями завтовшки 0,5-1 см, обсмажити на олії, додавши сіль, перець або спеції за смаком. Найкорисніший вид приготування кабачка – обсмажити його на решітці на вугіллі, тоді страву можна сміливо вважати дієтичною, оскільки олія в ній відсутня.