Як правильно зробити шипучку від печії

Фахівці розкривають секрети  » Поради для дому »  Як правильно зробити шипучку від печії
0 Comments

Всипте у воду цукор, влийте оцет і розмішайте до розчинення. Додайте соду, перемішайте і можна пити шипучку. Розчин повинен шипіти, тому він і називається шипучкою – це сода гаситься, вступаючи в реакцію з кислотою.

Як позбутися печії соду та оцету?

Ті, хто страждає печією, знають про її рятівні властивості. Справа в тому, що харчова сода має високий рівень pH, тому нейтралізує шлунковий сік і позбавляє від печіння. Приймайте її так: у склянці із теплою водою розчиніть чайну ложку соди. Пийте перед їжею або за перших ознак печії.

Чи можна пити шипучку із соди та оцту?

Оцет містить калій, який виводить зайву рідину з організму та покращує травлення, також оцет здатний зменшити головний біль. Але такий напій таки не рекомендується вживати людям, які мають проблеми із серцево-судинною системою, тиском та шлунком. Збережена копія